Uutiset

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta

Toimistomme on suljettu 27.12.-29.12.2017. Joulukorttivaroilla tuimme tänäkin vuonna Lastenklinikoiden kummeja. Toivotamme kaikille kiireetöntä joulunaikaa – tavataan taas ensi vuonna!  

Joulutervehdys

Joulutervehdys

Tällä viikolla toimistollamme lämpiää glögi joka päivä klo. 9-15.30. Tervetuloa! Joulukorttivaroilla tuimme tänäkin vuonna Lastenklinikoiden kummeja. Rauhaisaa Joulun odotusta kaikille! P.s. Kurkkaa myös Ajankohtaista-välilehti niin saat tietoa vuodenvaihteen muutoksista.

Cty:lle nimetty uusi toimitusjohtaja 1.7.2016

Cty:lle nimetty uusi toimitusjohtaja 1.7.2016

Cty palvelee nyt myös Virossa!

Cty Oy:n liiketoiminta kehittyy ja jatkossa palvelemme asiakkaita myös Virossa. Cty on ostanut Tilitoimisto Baltasar Consulting OÜ liiketoiminnan 1.10.2015. Yritys tarjoaa ammattitaitoista taloushallintopalvelua 13 vuoden kokemuksella. Palvelut sisältävät mm. yritysten perustamisen, kirjanpito- ja taloushallintopalvelut, hakemusasiat sekä juridiset asiat. Kaikki palvelut ovat saatavilla suomen kielellä. Baltasar Consulting OÜ:sta voi lukea lisää osoitteesta www.consulting.ee.

TATIn ja CTY:n toiminta kehittyy

TATIn ja CTY:n toiminta kehittyy

“Taitelijoiden Tili- ja Lakiasiaintoimisto Oy on ehtinyt toimia Muusikkojen liiton läheisyhteisönä lähes kolmenkymmenen vuoden ajan. Yhtiötä perustettaessa oli tavoitteena saada liiton toimintapiiriin lisää osaamista niin muusikkojen kuin muidenkin taitelijoiden laki- ja talousasioissa. Alkuhankaluuksien jälkeen toiminta asettui uomiinsa ja yhtiö toimitti taitelijakunnalle niitä palveluita, joita toivottiin. Myös omistajat eli Muusikkojen liitto ja sen paikallisosastot saivat tavoitellun […]

CTY kasvaa

CTY osti syyskuussa Taiteilijoiden Tili- ja Lakiasiaintoimisto Oy:n (Tati) liiketoiminnan ja liiketoimintakaupan myötä CTY:llä aloitti myös yksi uusi työntekijä, Mari Welling. Marin yhteystiedot ovat: mari(a)cty.fi / 040 651 9301.

CTY löytyy nyt myös Facebookista!

Tykkää meistä Facebookissa : https://www.facebook.com/pages/Casa-Tilitoimisto-CTY-Oy/994579893892004?fref=ts

Uusia työntekijöitä CTYlle!

CTY etsi uusia kirjanpitäjiä kesän aikana ja rekrytointiprosessi on nyt saatu päätökseen. Kiitämme kaikkia hakemuksensa lähettäneitä kiinnostuksesta CTYtä kohtaan! Uutisia työntekijämuutoksista on tulossa syyskuussa! CTYlle kuitenkin rekrytoidaan jatkossakin. Tällä hetkellä haemme valmistumassa olevaa, reipasta taloushallinnon opiskelijaa harjoitteluun kevääksi 2015. Laita CV ja lyhyt esittely itsestäsi osoitteeseen annamaria@cty.fi ja otamme sinuun yhteyttä.

CTYlle töihin?

CTYllä on käynnissä avoin haku kirjanpitäjälle tai useammalle. Etsimme eritasoisia kirjanpitäjiä erilaisiin työsuhteisiin, niin harjoittelijoita kuin pitempään alalla olleita. Lähetä lyhyt esittely itsestäsi sekä CV sähköpostitse toimistopäällikkö Annamaria Solalle osoitteeseen annamaria(at)cty.fi. Ehkä meillä on juuri nyt paikka avoinna Sinulle?

CTYllä uusi verkkolaskuosoite

CTY Oyn käyttämän operaattorin pankkiverkko muuttuu ja täten myös CTYn välittäjätunnus. Uudet verkkolasku tiedot ovat seuraavat:  Verkkolaskuosoite: 003709400377 Välittäjätunnus kun välittäjänä toimii operaattori: 003721291126 Välittäjätunnus kun välittäjänä toimii pankki: DABAFIHH